Πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων XHSC

Το XHSC Planetary Gearbox είναι ένα κιβώτιο ταχυτήτων με ευθυγραμμισμένο τον άξονα εισόδου και τον άξονα εξόδου. Ένα πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων χρησιμοποιείται για τη μεταφορά της μεγαλύτερης ροπής στην πιο συμπαγή μορφή. Στην εταιρεία μας, ο σκοπός του πλανητικού κιβωτίου ταχυτήτων XHSC είναι να μεταδίδει ισχύ από τον κινητήρα σε ένα βαρούλκο ή γερανογέφυρα για τη μείωση των στροφών και την αύξηση της ροπής.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD αναγκάστηκε να σχεδιάσει το πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων XHSC από το 2006. Παρέχουμε συμπαγές πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων XHSC από ένα σταδίου έως τριών σταδίων με εύρος αναλογίας μείωσης. Η ομάδα σχεδιασμού μας μπορεί να παρέχει προσαρμοσμένη αναλογία μείωσης για τους πελάτες και επίσης να παρέχει τυπική αναλογία μείωσης (Δείτε τη σελίδα προϊόντος) με σύντομο χρόνο παράδοσης.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD διαθέτει άφθονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό στην κατασκευή του πλανητικού κιβωτίου ταχυτήτων XHSC με τα ακριβή ελικοειδή δόντια και τον ισορροπημένο άξονα του γραναζιού ηλίου. Αυτά τα ακριβή εξαρτήματα εξασφαλίζουν χαμηλή αντίστροφη αντίδραση, υψηλή μηχανική απόδοση και μικρότερο ποσοστό αστοχίας. Επιπλέον, επιλέγουμε επίσης αξιόπιστους προμηθευτές για να διασφαλίσουμε τη σταθερή ποιότητα των στεγανοποιήσεων και των εξαρτημάτων στερέωσης για το XHSC Planetary Gearbox.

Αυτό το πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων XHSC εφαρμόζεται ευρέως σε μηχανισμούς κίνησης τροχών, μηχανισμούς κίνησης, μηχανισμούς κίνησης βαρούλκου, μηχανισμούς τροχιάς και κεφαλές κοπής. Γενικά, το πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων συνδυάζεται με τους υδραυλικούς μας κινητήρες ή τους σερβοκινητήρες για περιστρεφόμενα μηχανήματα.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές XHSC Planetary Gearbox στην Κίνα. Κατασκευάζουμε αυτό το πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων XHSC για πολλά χρόνια και εξάγαμε το πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων XHSC σε πελάτες από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική με ισχυρή τεχνική υποστήριξη, καλή ποιότητα και υπηρεσίες. Ελπίζουμε να γίνουμε ο αξιόπιστος και μακροπρόθεσμος επιχειρηματικός σας συνεργάτης στην Κίνα.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας Πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων XHSC. Το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει Πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων XHSC προσαρμοσμένες υπηρεσίες και δωρεάν δείγμα για εσάς. Εάν είναι σε απόθεμα, μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα. Καλωσορίζουμε ειλικρινά νέους και παλιούς πελάτες να επισκεφθούν το εργοστάσιό μας για διαβούλευση και διαπραγμάτευση.