Υδραυλικός κινητήρας

Ο υδραυλικός κινητήρας είναι ένας μηχανικός ενεργοποιητής που μπορεί να μεταφέρει υδραυλική ενέργεια σε μηχανική ενέργεια. Ο υδραυλικός μας κινητήρας έχει πέντε ή επτά έμβολα που σπρώχνουν τον στροφαλοφόρο άξονα σταθερά και κάνουν τον υδραυλικό κινητήρα να περιστρέφεται. Ο κινητήρας χρησιμοποιεί δομή στήριξης διπλού εμβόλου για να μειώσει την τριβή κατά την εκκίνηση και το εύρος στροφών ερπυσμού. Ο υδραυλικός κινητήρας διαθέτει επίσης περιστροφικό αξονικό διανομέα για την εξασφάλιση της καλύτερης κατανομής με μικρούς και μεγάλους αγωγούς λαδιού.

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του υδραυλικού κινητήρα είναι η υψηλή μηχανική απόδοση, η υψηλή ροπή εκκίνησης και η υψηλή ογκομετρική απόδοση. Αυτός ο υδραυλικός κινητήρας μπορεί να λειτουργήσει με υψηλές τιμές συνεχούς ισχύος. Σε σύγκριση με άλλους κινητήρες, αυτός ο υδραυλικός κινητήρας έχει μεγαλύτερα κανάλια τροφοδοσίας κυλίνδρων και ισχυρότερα χυτά υλικά. Μπορούν να μειώσουν την απώλεια ισχύος με υψηλές ροές και να αυξήσουν την εσωτερική και εξωτερική χωρητικότητα φορτίου.

Αυτός ο υδραυλικός κινητήρας εφαρμόζεται ευρέως στις βιομηχανίες κατασκευών, εξοπλισμού καταστρώματος πλοίων, εξόρυξης και γεωτρήσεων. Οι υδραυλικοί κινητήρες εγκαθίστανται συνήθως σε βαρούλκα, γερανούς και κιβώτια ταχυτήτων.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD είναι ένας από τους καλύτερους προμηθευτές υδραυλικών κινητήρων στην Κίνα. Κατασκευάζουμε αυτόν τον υδραυλικό κινητήρα από το 2006. Έχουμε εξάγει τον υδραυλικό μας κινητήρα σε πολλούς πελάτες από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική με ισχυρή τεχνική υποστήριξη, καλή ποιότητα και υπηρεσίες. Ελπίζουμε να γίνουμε ο αξιόπιστος και μακροπρόθεσμος επιχειρηματικός σας συνεργάτης στην Κίνα.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας Υδραυλικός κινητήρας. Το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει Υδραυλικός κινητήρας προσαρμοσμένες υπηρεσίες και δωρεάν δείγμα για εσάς. Εάν είναι σε απόθεμα, μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα. Καλωσορίζουμε ειλικρινά νέους και παλιούς πελάτες να επισκεφθούν το εργοστάσιό μας για διαβούλευση και διαπραγμάτευση.