Ηλεκτρικό Βαρούλκο XHDJ

Το ηλεκτρικό βαρούλκο XHDJ είναι μια μηχανική συσκευή που εφαρμόζεται για την περιέλιξη ή την εξάλειψη μεγάλων βαρών ρυθμίζοντας την τάση του συρματόσχοινου. Γενικά, ένα ηλεκτρικό βαρούλκο αποτελείται από ένα τύμπανο συνδεδεμένο σε ένα κιβώτιο ταχυτήτων μείωσης και μπορεί να τροφοδοτηθεί από έναν υδραυλικό κινητήρα ή έναν ηλεκτροκινητήρα. Ένα ηλεκτρικό βαρούλκο περιλαμβάνει ένα ηλεκτρομαγνητικό φρένο ή ένα μηχανικό δισκόφρενο ή καστάνια και καστάνια που το εμποδίζει να ξετυλίγεται εκτός εάν το φρένο είναι ανοιχτό.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD αναγκάστηκε να σχεδιάσει το ηλεκτρικό βαρούλκο για πολλά χρόνια. Μπορούμε να παρέχουμε προσαρμοσμένη πρόταση σχεδίασης ηλεκτρικού βαρούλκου σύμφωνα με τις ειδικές συνθήκες χρήσης του πελάτη. Επιπλέον, διαθέτουμε έναν τυπικό τύπο ηλεκτρικού βαρούλκου σειράς με λιγότερη τιμή και σύντομο χρόνο παράδοσης (δείτε τις σελίδες προϊόντων).

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD διαθέτει άφθονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό στην κατασκευή ηλεκτρικού βαρούλκου με ισχυρή δομή από χάλυβα και ακριβή εξαρτήματα. Κατασκευάζουμε όχι μόνο το ηλεκτρικό βαρούλκο, αλλά και τα αντίστοιχα προϊόντα όπως κιβώτια ταχυτήτων μείωσης, υδραυλικούς κινητήρες, υδραυλικά συστήματα. Έτσι μπορούμε να παρέχουμε την ολοκληρωμένη πρόταση συσκευής υδραυλικής ισχύος στους πελάτες με σταθερή και υψηλή ποιότητα.

Στις προηγούμενες περιπτώσεις μας, το ηλεκτρικό βαρούλκο εφαρμόστηκε συνήθως σε εξοπλισμό έλξης, γερανό πεζοδρομίου σύνθλιψης, γερανό καταστρώματος πλοίου, γερανό αυτοκινήτου, αρπάγη μηχανής ανύψωσης σωλήνων, μηχανή διάτρησης με λειτουργία σύνθλιψης. Το ηλεκτρικό βαρούλκο μας μπορεί να λειτουργήσει κάτω από σκληρό περιβάλλον ή ακραίες θερμοκρασίες σε μακροχρόνια συνεχή λειτουργία.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD είναι ένας από τους καλύτερους προμηθευτές ηλεκτρικών βαρούλκων στην Κίνα. Κατασκευάζουμε αυτό το ηλεκτρικό βαρούλκο από το 2006. Έχουμε εξάγει το ηλεκτρικό βαρούλκο μας σε πολλούς πελάτες από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική με ισχυρή τεχνική υποστήριξη, καλή ποιότητα και υπηρεσίες. Ελπίζουμε να γίνουμε ο αξιόπιστος και μακροπρόθεσμος επιχειρηματικός σας συνεργάτης στην Κίνα.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας Ηλεκτρικό Βαρούλκο XHDJ. Το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει Ηλεκτρικό Βαρούλκο XHDJ προσαρμοσμένες υπηρεσίες και δωρεάν δείγμα για εσάς. Εάν είναι σε απόθεμα, μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα. Καλωσορίζουμε ειλικρινά νέους και παλιούς πελάτες να επισκεφθούν το εργοστάσιό μας για διαβούλευση και διαπραγμάτευση.