Μειωτήρες ταχυτήτων

Οι μειωτήρες ταχυτήτων είναι κιβώτια ταχυτήτων μεταξύ των υδραυλικών κινητήρων και των μηχανημάτων. Στην εταιρεία μας, ο σκοπός των μειωτήρων ταχυτήτων είναι να μεταδίδουν την ισχύ από τον κινητήρα σε ένα βαρούλκο ή κίνηση γερανού για τη μείωση των στροφών και την αύξηση της ροπής.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD έχει αναγκάσει να σχεδιάζει τους μειωτήρες ταχυτήτων για πολλά χρόνια. Παρέχουμε πλανητικούς μειωτήρες γραναζιών από ένα στάδιο έως τριών σταδίων με εύρος αναλογίας μείωσης. Η ομάδα σχεδιασμού μας μπορεί να παρέχει προσαρμοσμένη αναλογία μείωσης για τους πελάτες και επίσης να παρέχει τυπική αναλογία μείωσης (Δείτε τη σελίδα προϊόντος) με σύντομο χρόνο παράδοσης.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD διαθέτει άφθονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό στην κατασκευή μειωτήρων γραναζιών με τα ακριβή ελικοειδή δόντια και τον ισορροπημένο άξονα γραναζιών ηλίου. Αυτά τα ακριβή εξαρτήματα εξασφαλίζουν χαμηλή αντίστροφη αντίδραση, υψηλή μηχανική απόδοση και μικρότερο ποσοστό αστοχίας. Επιπλέον, επιλέγουμε επίσης αξιόπιστους προμηθευτές για να διασφαλίσουμε τη σταθερή ποιότητα των σφραγίδων και των εξαρτημάτων στερέωσης για μειωτήρες ταχυτήτων.

Αυτοί οι μειωτήρες ταχυτήτων εφαρμόζονται ευρέως σε μηχανισμούς κίνησης τροχών, μηχανισμούς κίνησης, μηχανισμούς κίνησης βαρούλκου, μηχανισμούς τροχιάς και κεφαλές κοπής. Γενικά, οι μειωτήρες ταχυτήτων συνδυάζονται με τους υδραυλικούς κινητήρες ή τους σερβοκινητήρες για περιστρεφόμενα μηχανήματα.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD είναι ένας από τους καλύτερους προμηθευτές μειωτήρων ταχυτήτων στην Κίνα. Κατασκευάζουμε αυτούς τους μειωτήρες ταχυτήτων από το 2006. Έχουμε εξάγει τους μειωτήρες ταχυτήτων μας σε πολλούς πελάτες από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική με ισχυρή τεχνική υποστήριξη, καλή ποιότητα και υπηρεσίες. Ελπίζουμε να γίνουμε ο αξιόπιστος και μακροπρόθεσμος επιχειρηματικός σας συνεργάτης στην Κίνα.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας Μειωτήρες ταχυτήτων. Το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει Μειωτήρες ταχυτήτων προσαρμοσμένες υπηρεσίες και δωρεάν δείγμα για εσάς. Εάν είναι σε απόθεμα, μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα. Καλωσορίζουμε ειλικρινά νέους και παλιούς πελάτες να επισκεφθούν το εργοστάσιό μας για διαβούλευση και διαπραγμάτευση.