Κινητήρας ακτινικού εμβόλου διπλού κυβισμού XHBD

Ο κινητήρας ακτινικού εμβόλου διπλής μετατόπισης XHBD είναι ένας μηχανικός ενεργοποιητής που μπορεί να μεταφέρει υδραυλική ενέργεια σε μηχανική ενέργεια. Ο κινητήρας ακτινικού εμβόλου διπλού κυβισμού μπορεί να αλλάξει την μετατόπιση και την ταχύτητα αλλάζοντας την εκκεντρότητα του στροφαλοφόρου άξονα. Ένα σήμα χαμηλής εξωτερικής τάσης μπορεί να ελέγξει τη βαλβίδα κατεύθυνσης για να αλλάξει τη μετατόπιση δυναμικά ή στατικά.

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του κινητήρα ακτινικού εμβόλου διπλού κυβισμού είναι η υψηλή μηχανική απόδοση, η υψηλή ροπή εκκίνησης και η υψηλή ογκομετρική απόδοση. Αυτός ο κινητήρας ακτινικού εμβόλου διπλού κυβισμού μπορεί να αλλάξει ομαλά την μετατόπιση υπό συνθήκες εργασίας υψηλής πίεσης. Σε σύγκριση με άλλους κινητήρες, αυτός ο κινητήρας με ακτινικό έμβολο διπλού κυβισμού μπορεί να προσαρμόζει την ταχύτητα και τη ροπή με ευελιξία σύμφωνα με τη ζήτηση των πελατών. Μπορούν να μειώσουν την απόδοση που χάνεται με υψηλές ροές και να αυξήσουν την εσωτερική και εξωτερική χωρητικότητα φορτίου.

Αυτός ο κινητήρας ακτινικού εμβόλου διπλής μετατόπισης εφαρμόζεται ευρέως στις βιομηχανίες κατασκευών, εξοπλισμού καταστρώματος πλοίων, εξόρυξης και γεωτρήσεων. Οι κινητήρες ακτινικού εμβόλου διπλού κυβισμού εγκαθίστανται συνήθως σε βαρούλκα, μηχανισμούς κίνησης γερανών και κιβώτια ταχυτήτων.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD είναι ένας από τους καλύτερους προμηθευτές ακτινωτών εμβόλων διπλής μετατόπισης στην Κίνα. Έχουμε κατασκευάσει αυτόν τον κινητήρα ακτινικού εμβόλου διπλού κυβισμού από το 2006. Έχουμε εξάγει τον ακτινωτό εμβόλων διπλού κυβισμού κινητήρα μας σε πολλούς πελάτες από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική με ισχυρή τεχνική υποστήριξη, καλή ποιότητα και υπηρεσίες. Ελπίζουμε να γίνουμε ο αξιόπιστος και μακροπρόθεσμος επιχειρηματικός σας συνεργάτης στην Κίνα.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας Κινητήρας ακτινικού εμβόλου διπλού κυβισμού XHBD. Το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει Κινητήρας ακτινικού εμβόλου διπλού κυβισμού XHBD προσαρμοσμένες υπηρεσίες και δωρεάν δείγμα για εσάς. Εάν είναι σε απόθεμα, μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα. Καλωσορίζουμε ειλικρινά νέους και παλιούς πελάτες να επισκεφθούν το εργοστάσιό μας για διαβούλευση και διαπραγμάτευση.