Υδραυλικός κινητήρας XHM Radial Piston

Ο υδραυλικός κινητήρας XHM Radial Piston είναι ένας μηχανικός ενεργοποιητής που τροφοδοτείται από υδραυλική ενέργεια. Ο υδραυλικός μας ακτινωτός κινητήρας εμβόλων έχει πέντε ή επτά έμβολα που ωθούν τον στροφαλοφόρο άξονα να περιστρέφεται σταθερά. Ο κινητήρας χρησιμοποιεί δομή στήριξης διπλού εμβόλου για να μειώσει την τριβή κατά την εκκίνηση και το εύρος στροφών ερπυσμού. Ο υδραυλικός ακτινωτός κινητήρας εμβόλων διαθέτει επίσης περιστροφικό αξονικό διανομέα για την εξασφάλιση της καλύτερης κατανομής με μικρούς και μεγάλους αγωγούς λαδιού. Οι κινητήρες διαθέτουν μεγάλη γκάμα διανομέων είναι διαθέσιμοι με διάφορες βαλβίδες ελέγχου πίεσης και ροής.

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του υδραυλικού ακτινικού εμβόλου κινητήρα είναι η υψηλή μηχανική απόδοση, η υψηλή ροπή εκκίνησης και η υψηλή ογκομετρική απόδοση. Αυτός ο υδραυλικός ακτινωτός κινητήρας εμβόλου μπορεί να λειτουργεί με υψηλές τιμές συνεχούς ισχύος. Σε σύγκριση με άλλους κινητήρες, αυτός ο υδραυλικός ακτινωτός κινητήρας εμβόλου έχει μεγαλύτερα κανάλια τροφοδοσίας κυλίνδρων και ισχυρότερα χυτά υλικά. Μπορούν να μειώσουν λιγότερο την ισχύ με υψηλές ροές και να αυξήσουν την εσωτερική και εξωτερική χωρητικότητα φορτίου.

Αυτός ο υδραυλικός ακτινωτός κινητήρας εμβόλου εφαρμόζεται ευρέως στη γεωργία, τις κατασκευές, τον εξοπλισμό καταστρώματος πλοίων, τις βιομηχανίες εξόρυξης και γεωτρήσεων. Οι υδραυλικοί ακτινικοί κινητήρες εμβόλων εγκαθίστανται συνήθως σε βαρούλκα, μηχανισμούς κίνησης γερανών και κιβώτια ταχυτήτων.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD είναι ένας από τους καλύτερους προμηθευτές κινητήρων υδραυλικών ακτινικών εμβόλων στην Κίνα. Κατασκευάζουμε αυτόν τον υδραυλικό ακτινωτό κινητήρα εμβόλων από το 2006. Έχουμε εξάγει τον υδραυλικό ακτινωτό κινητήρα εμβόλων μας σε πολλούς πελάτες από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική με ισχυρή τεχνική υποστήριξη, καλή ποιότητα και υπηρεσίες. Ελπίζουμε να γίνουμε ο αξιόπιστος και μακροπρόθεσμος επιχειρηματικός σας συνεργάτης στην Κίνα.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας Υδραυλικός κινητήρας XHM Radial Piston. Το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει Υδραυλικός κινητήρας XHM Radial Piston προσαρμοσμένες υπηρεσίες και δωρεάν δείγμα για εσάς. Εάν είναι σε απόθεμα, μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα. Καλωσορίζουμε ειλικρινά νέους και παλιούς πελάτες να επισκεφθούν το εργοστάσιό μας για διαβούλευση και διαπραγμάτευση.