Μοτέρ ακτινικού εμβόλου XHS

Το XHS Radial Piston Motor είναι μια μηχανική συσκευή που μπορεί να μεταφέρει υδραυλική ενέργεια σε μηχανική ενέργεια. Η κύρια δομή του Radial Piston Motor αποτελείται από στροφαλοφόρο άξονα, σώμα, κάλυμμα, περιστρεφόμενους κυλίνδρους και πέντε ή επτά έμβολα. Ο κινητήρας χρησιμοποιεί δομή στήριξης διπλού εμβόλου για να μειώσει την τριβή κατά την εκκίνηση και το εύρος στροφών ερπυσμού. Το Radial Piston Motor διαθέτει επίσης περιστροφικό αξονικό διανομέα για την εξασφάλιση της καλύτερης κατανομής με μικρούς και μεγάλους αγωγούς λαδιού. Επιπλέον, ο σχεδιασμός των δακτυλίων συγκράτησης του εμβόλου διασφαλίζει ότι το έμβολο παραμένει σε επαφή με τον άξονα σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας, ακόμη και κατά τη διάρκεια της σπηλαίωσης.

Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του κινητήρα Radial Piston είναι η υψηλή μηχανική απόδοση, η υψηλή ροπή εκκίνησης και η υψηλή ογκομετρική απόδοση. Αυτός ο κινητήρας ακτινικού εμβόλου μπορεί να λειτουργεί με υψηλές τιμές συνεχούς ισχύος. Σε σύγκριση με άλλους κινητήρες, αυτός ο ακτινωτός κινητήρας εμβόλων έχει μεγαλύτερα κανάλια τροφοδοσίας κυλίνδρων και ισχυρότερα χυτά υλικά. Μπορούν να μειώσουν την απώλεια ισχύος με υψηλές ροές και να αυξήσουν την εσωτερική και εξωτερική χωρητικότητα φορτίου.

Αυτός ο κινητήρας Radial Piston εφαρμόζεται ευρέως στις κατασκευές, στον ναυτιλιακό εξοπλισμό, στις βιομηχανίες εξόρυξης, γεώτρησης και στη μηχανή έγχυσης πλαστικών. Οι κινητήρες Radial Piston συνήθως παρέχουν ισχύ σε βαρούλκα, μηχανισμούς κίνησης γερανών και κιβώτια ταχυτήτων.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές Radial Piston Motor στην Κίνα. Τα τελευταία 20 χρόνια, συσσωρεύσαμε άφθονη εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή Radial Piston Motor. Κατά συνέπεια, πολλοί πελάτες από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική εμπιστεύονται τον Radial Piston Motor μας με ισχυρή τεχνική υποστήριξη, αξιόπιστη ποιότητα και υπηρεσίες. Ελπίζουμε να γίνουμε ο αξιόπιστος και μακροπρόθεσμος επιχειρηματικός σας συνεργάτης στην Κίνα.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας Μοτέρ ακτινικού εμβόλου XHS. Το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει Μοτέρ ακτινικού εμβόλου XHS προσαρμοσμένες υπηρεσίες και δωρεάν δείγμα για εσάς. Εάν είναι σε απόθεμα, μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα. Καλωσορίζουμε ειλικρινά νέους και παλιούς πελάτες να επισκεφθούν το εργοστάσιό μας για διαβούλευση και διαπραγμάτευση.