Υδραυλικό Βαρούλκο

Το υδραυλικό βαρούλκο είναι μια μηχανική συσκευή που εφαρμόζεται για την περιέλιξη ή την εξάλειψη μεγάλων βαρών ρυθμίζοντας την τάση του συρματόσχοινου. Γενικά, ένα υδραυλικό βαρούλκο αποτελείται από ένα τύμπανο προσαρτημένο σε ένα κιβώτιο ταχυτήτων μείωσης και μπορεί να τροφοδοτηθεί από έναν υδραυλικό κινητήρα ή έναν ηλεκτροκινητήρα. Ένα υδραυλικό βαρούλκο περιλαμβάνει ένα ηλεκτρομαγνητικό φρένο ή ένα μηχανικό δισκόφρενο ή καστάνια και καστάνια που εμποδίζει το ξετύλιγμα του, εκτός εάν το φρένο είναι ανοιχτό.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD αναγκάστηκε να σχεδιάσει το υδραυλικό βαρούλκο για πολλά χρόνια. Μπορούμε να παρέχουμε προσαρμοσμένη πρόταση σχεδίασης υδραυλικού βαρούλκου σύμφωνα με τις ειδικές συνθήκες χρήσης του πελάτη. Επιπλέον, διαθέτουμε έναν τυποποιημένο τύπο υδραυλικού βαρούλκου σειράς με λιγότερη τιμή και σύντομο χρόνο παράδοσης (δείτε τις σελίδες προϊόντων).

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD διαθέτει άφθονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό στην κατασκευή υδραυλικού βαρούλκου με ισχυρή δομή από χάλυβα και ακριβή εξαρτήματα. Κατασκευάζουμε όχι μόνο το υδραυλικό βαρούλκο, αλλά και τα αντίστοιχα προϊόντα όπως κιβώτια ταχυτήτων μείωσης, υδραυλικούς κινητήρες, υδραυλικά συστήματα. Έτσι μπορούμε να παρέχουμε την ολοκληρωμένη πρόταση συσκευής υδραυλικής ισχύος στους πελάτες με σταθερή και υψηλή ποιότητα.

Στις προηγούμενες περιπτώσεις μας, το υδραυλικό βαρούλκο εφαρμόστηκε συνήθως σε εξοπλισμό έλξης, γερανογέφυρα σύνθλιψης, γερανός καταστρώματος, γερανός αυτοκινήτου, αρπάγη μηχανής ανύψωσης σωλήνων, μηχανή διάτρησης με λειτουργία σύνθλιψης. Το υδραυλικό βαρούλκο μας μπορεί να λειτουργήσει κάτω από σκληρό περιβάλλον ή ακραίες θερμοκρασίες σε μακροχρόνια συνεχή λειτουργία.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD είναι ένας από τους καλύτερους προμηθευτές υδραυλικών βαρούλκων στην Κίνα. Κατασκευάζουμε αυτό το υδραυλικό βαρούλκο από το 2006. Έχουμε εξάγει το υδραυλικό βαρούλκο μας σε πολλούς πελάτες από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική με ισχυρή τεχνική υποστήριξη, καλή ποιότητα και υπηρεσίες. Ελπίζουμε να γίνουμε ο αξιόπιστος και μακροπρόθεσμος επιχειρηματικός σας συνεργάτης στην Κίνα.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας Υδραυλικό Βαρούλκο. Το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει Υδραυλικό Βαρούλκο προσαρμοσμένες υπηρεσίες και δωρεάν δείγμα για εσάς. Εάν είναι σε απόθεμα, μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα. Καλωσορίζουμε ειλικρινά νέους και παλιούς πελάτες να επισκεφθούν το εργοστάσιό μας για διαβούλευση και διαπραγμάτευση.