Μειωτήρας ταχύτητας βαρούλκου GFT

Τα GFT Winch Speed ​​Reducers είναι κιβώτια ταχυτήτων μεταξύ των υδραυλικών κινητήρων και των μηχανημάτων. Στην εταιρεία μας, ο σκοπός των μειωτήρων ταχύτητας βαρούλκου είναι η μετάδοση ισχύος από τον κινητήρα σε ένα βαρούλκο ή κίνηση γερανού για τη μείωση των στροφών και την αύξηση της ροπής.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD έχει αναγκάσει να σχεδιάζει τους μειωτήρες ταχύτητας βαρούλκου για πολλά χρόνια. Παρέχουμε πλανητικούς μειωτήρες ταχύτητας βαρούλκου από ένα στάδιο έως τριών σταδίων με εύρος αναλογίας μείωσης. Η ομάδα σχεδιασμού μας μπορεί να παρέχει προσαρμοσμένη αναλογία μείωσης για τους πελάτες και επίσης να παρέχει τυπική αναλογία μείωσης (Δείτε τη σελίδα προϊόντος) με σύντομο χρόνο παράδοσης.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD διαθέτει άφθονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό στην κατασκευή μειωτήρων ταχύτητας βαρούλκου με τα επακριβώς ελικοειδή δόντια και τον ισορροπημένο άξονα του ηλιακού γραναζιού. Αυτά τα ακριβή εξαρτήματα εξασφαλίζουν χαμηλή αντίστροφη αντίδραση, υψηλή μηχανική απόδοση και μικρότερο ποσοστό αστοχίας. Επιπλέον, επιλέγουμε επίσης αξιόπιστους προμηθευτές για να διασφαλίσουμε τη σταθερή ποιότητα των στεγανοποιήσεων και των εξαρτημάτων στερέωσης για Μειωτές Ταχύτητας Βαρούλκου.

Αυτοί οι μειωτήρες ταχύτητας βαρούλκου εφαρμόζονται ευρέως σε μηχανισμούς κίνησης τροχών, μηχανισμούς κίνησης, μηχανισμούς κίνησης βαρούλκου, μηχανισμούς κίνησης τροχιάς και κεφαλές κοπής. Γενικά, οι μειωτήρες ταχύτητας βαρούλκου συνδυάζονται με τους υδραυλικούς κινητήρες ή τους σερβοκινητήρες για περιστρεφόμενα μηχανήματα.

Η Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD είναι ένας από τους καλύτερους προμηθευτές μηχανισμών μείωσης ταχύτητας βαρούλκου στην Κίνα. Κατασκευάζουμε αυτά τα μηχανήματα μείωσης ταχύτητας βαρούλκου από το 2006. Έχουμε εξάγει τα μηχανήματα μείωσης ταχύτητας βαρούλκου σε πολλούς πελάτες από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική με ισχυρή τεχνική υποστήριξη, καλή ποιότητα και υπηρεσίες. Ελπίζουμε να γίνουμε ο αξιόπιστος και μακροπρόθεσμος επιχειρηματικός σας συνεργάτης στην Κίνα.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας Μειωτήρας ταχύτητας βαρούλκου GFT. Το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει Μειωτήρας ταχύτητας βαρούλκου GFT προσαρμοσμένες υπηρεσίες και δωρεάν δείγμα για εσάς. Εάν είναι σε απόθεμα, μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα. Καλωσορίζουμε ειλικρινά νέους και παλιούς πελάτες να επισκεφθούν το εργοστάσιό μας για διαβούλευση και διαπραγμάτευση.